Zorgwoning Wijk en Aalburg

Het liefst ontzorgen wij onze klanten volledig. Zelfs tot en met het (op kleur) sauzen en afkitten! Maar desgewenst kan de opdrachtgever ook zelf een keuken en vloer kopen, zoals bij deze mooie zorgwoning in Wijk en Aalburg.

Voor deze woning hebben wij de vergunning op een agrarisch blok geregeld en al het grondwerk gedaan. Uniek aan onze bouwmethode is ook dat wij overspanningen kunnen maken tot maar liefst 6 meter, zonder paal.

De woning is zeer luxe uitgevoerd, met Keralit buitenbekleding en daklijsten, LG airconditioning en bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming. In deze woning zijn radiatoren niet meer nodig.

Vergunning verzorgd

Voor deze woningen hebben wij een vergunning op agrarisch blok verzorgd.

Ultieme keuzevrijheid

Keuzevrijheid vinden wij erg belangrijk en we maken voor onze klanten echt hún droomhuis.

Luxe afwerking

Onder meer met Keralit gevelbekleding en daklijsten, LG airconditioning en elektrische vloerverwarming.

Ervaring van de bewoners

“Kwaliteit is veel beter dan de woningen van de andere bedrijven die we hadden bezocht. Zorg en Welzijn Bouw bouwt échte woningen en geen veredelde chalets.

We waren direct gecharmeerd van dit bedrijf. Vooral van de kwaliteit van hun woningen. Ook het hele ontwikkel- en bouwtraject verliep naar wens. Zorg en Welzijn Bouw regelt alles voor je en komt afspraken goed na. We hadden goed contact met eigenaar Ard en de mensen die bij ons over de vloer kwamen, waren allemaal even correct.”

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

We hebben al meer dan 1000 woningen geplaatst

Binnenkort staan alle woningen op de website.

Bekijk geplaatste woningen