Zorgwoning Oirschot

Voor deze woning hebben wij alles geregeld. Echt van Advies tot Zorgwoning. Uniek aan deze mantelzorgwoning is dat hij fungeert als tweede bedrijfswoning. Alles is zeer luxe uitgevoerd, voor optimaal leefcomfort. Een voorbeeld hiervan is de energiezuinige doorstroomboiler, zodat er direct warm water is voor de badkamer en keuken.

Soepel van A tot Z

Wij hebben alles geregeld voor de kant. Van vergunning tot en met hulp bij de tuinaanleg en het plaatsen van de veranda.

Tweede bedrijfswoning

Uniek aan dit project is dat de zorgwoning ook fungeert als tweede bedrijfswoning, met alle luxe voorzieningen die daarbij passen.

Luxe afwerking

Bij deze woning is gebruik gemaakt van Keralit gevelbekleding, evenals verdiepte zwarte kozijnen met uiteraard triple HR++ glas.

Ervaringen van de bewoners

“We wonen hier nu ruim anderhalf jaar en hebben het enorm naar onze zin. We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel! Alles is nieuw en helemaal naar onze eigen wensen. Het is ook zo fijn dat alles op de begane grond is. Ik ben zoveel minder tijd kwijt met het schoonmaken van de woning. Doordat we alles op de begane grond hebben en de woning helemaal drempelvrij is, hadden we niet veel extra zorgvoorzieningen nodig. We hebben een inloopdouche en een toilet op hoogte. Dat is voorlopig voldoende. Verder zijn we erg blij met onze logeerkamer, zodat de kleinkinderen af en toe kunnen komen logeren. Nee, we zouden echt niet anders meer willen.”

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

We hebben al meer dan 1000 woningen geplaatst

Binnenkort staan alle woningen op de website.

Bekijk geplaatste woningen