Zorgwoning Macharen

Onze opdrachtgever had de wens om een landelijke uitstraling te hebben met hun zorgwoning. Daarom is er een opbouw gerealiseerd, die is afgeleid van een hooimijt. De punt van de opbouw is gecentreerd geplaatst met de loods, waardoor de zorgwoning oogt als een verlengstuk van de boerderij. Alle zichtlijnen zijn zo geoptimaliseerd.

Soepel van A tot Z

Wij hebben alles geregeld voor de kant. Van vergunning tot en met hulp bij de tuinaanleg en het plaatsen van de veranda.

Tweede bedrijfswoning

Uniek aan dit project is dat de zorgwoning ook fungeert als tweede bedrijfswoning, met alle luxe voorzieningen die daarbij passen.

Uit één stuk gebouwd

Dit geeft stijfheid aan de constructie. Er zijn geen naden en het bouwproces is goedkoper en sneller; evenals het transport en plaatsen.

Ervaring van de bewoners

“Het hele huis is goed van kwaliteit. Daarin onderscheidt Zorg en Welzijn Bouw zich beslist van andere bedrijven. Het huis bevalt ons erg goed. We vinden het prettig dat de woning gelijkvloers is. En van de verwarming tot de kookplaat, alles werkt even goed en het huis wordt heerlijk warm. Dit komt natuurlijk ook door de goede isolatie.”

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

We hebben al meer dan 1000 woningen geplaatst

Binnenkort staan alle woningen op de website.

Bekijk geplaatste woningen