Ervaringen van onze klanten

Wij kunnen zelf wel roepen hoe goed we zijn, maar de ervaringen van onze klanten spreken boekdelen! Lees hieronder enkele succesverhalen.

Uitgebreid
Beknopt

We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!

Zorg en Welzijn Bouw - Mantelzorgwoning Oirschot
Mevrouw van de Laar uit Oirschot

Wij wonen sinds juli 2020 in onze mantelzorgwoning op het terrein van het kippenbedrijf van onze zoon. Hij heeft ons bedrijf vorig jaar overgenomen en ging met zijn gezin in […]

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is.

familie van kessel uit aarle-rixtel
Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

Een paar jaar geleden hebben we ons voor het eerst georiënteerd op alternatieven voor onze boerderijwoning. Die woning en de tuin werden eigenlijk te groot voor ons. Tijdens onze zoektocht […]

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

familie van de pol
Familie van de Pol uit Wijk en Aalburg

Het onderhoud aan ons oude huis en de hectare grond die eromheen lag, werd ons teveel. Dat ging eigenlijk niet meer. Wij hadden het geluk dat onze zoon en dochter […]

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel.

Zorg en Welzijn Bouw - Mantelzorgwoning Macharen - Familie van Toor
Familie van Toor uit Macharen

Bijna een jaar wonen wij nu in ons nieuwe huis in Macharen. We zijn allebei in de tachtig en ik ben zelf al een paar keer gevallen. Onze kinderen vonden […]

Geweldig goed bedrijf, Zorg en Welzijn Bouw. We zijn over het gehele traject van offerte tot plaatsen van de woning heel tevreden! Ard en team bedankt!

Henk Schelling uit Buren

Dit jaar een mantelzorgwoning laten bouwen en zijn daar heel erg blij mee. Na oplevering wat kleine puntjes gehad maar dat heb je altijd met nieuwbouw. Ondanks het voor ons wat lang duurde, door drukte en Corona, zijn alle restpunten netjes opgelost. Verder aardig en vakkundig personeel. Mochten we het nog een keer over moeten doen dan gaan we zo weer met Ard in zee.

Tini Fraeijhoven uit Julianadorp

Ard heeft ons van A tot Z geholpen bij het realiseren van de mantelzorg woning van mijn vader. Alle zorgen uit handen genomen en goede adviezen gegeven.
De woning staat nu ruim 5 jaar en ik kan iedereen het aanraden om met Ard Verhoeven (zorg en welzijnbouw) zaken te doen als je in de markt bent voor een mantelzorg woning!

Eelco van Deelen uit Boxmeer

Ik ben zeer tevreden met de geleverde service van Zorg en Welzijn Bouw. Vanaf het eerste moment hebben mijn ouders en ik het gevoel gekregen dat wij werden begrepen door Ard. Wij hebben op een prettige manier onze ideeën met hem kunnen delen. Daaruit is gebleken dat Zorg en Welzijn Bouw haar afspraken nakomt. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en hopen dat mijn ouders nog een lange tijd daar wonen! Zorg en Welzijn Bouw heeft veel betekend omdat zij gedurende het gehele proces aandacht hebben besteed aan de details.

Veel succes in de toekomst!

Milind Dielbandhoesing uit Rotterdam

Ik ken het bedrijf Zorg en Welzijn Bouw als een bedrijf dat ontzorgt.

Mijn ervaring is dat er breedvoerig en oplossingsgericht gekeken wordt naar de wens van de klant. Het proces dat doorlopen wordt is namelijk een hele klus. Een enorme sterke kant hierbij vind ik dat dit bedrijf helpt om een goede keuze te maken die op persoonlijk vlak vaak lastig kan zijn, omdat het veelal gaat over de zorg en het welbevinden van dierbaren.

Duidelijkheid, eerlijkheid en recht op de man af is hoe ik Ard Verhoeven ken. Dat was voor mij doorslaggevend om Ard en zijn bedrijf in mijn klantenbestand onder te brengen.
Ik hoop daarom nog heel veel jaren te mogen werken met Ard.

Dennis Bindels uit Beugen

Nadat mijn ouders heel het leven keihard gewerkt hebben, werd het tijd om wat kleiner te gaan wonen. Ik als zoon en mijn vrouw kregen de kans om het ouderlijk huis over te nemen. Het idee om er een zorgwoning bij te plaatsen was geboren; zo zijn wij in aanraking gekomen met Zorg en Welzijn Bouw (van a tot z). 2 Weken geleden is onze woning ook daadwerkelijk geplaatst. Van vergunning aanvraag, ontwerp, plaatsing alles hebben ze voor ons gedaan. Van a tot z fantastisch. Ook werden we nauw betrokken in het proces om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen, zowel voor nu als voor later (rolstoel rollator, etc). En wát voor een resultaat, echt prachtig. Mijn ouders zijn Ard eeuwig dankbaar voor hun nieuwe huis. Ook de afwerking binnen en het zeer vakkundige personeel spreken ons erg aan. Ik raad iedereen aan om op zijn minst eens te gaan kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn, je zult versteld staan, echt waar! Ard, wij willen je via deze weg nog even persoonlijk bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt. Groetjes Johan en Lisette (en de eeuwige dank van mijn ouders)

Johan van Beusekom uit Langenboom

Gratis vergunningscheck!

Vraag nu een gratis vergunningscheck aan

Verplaatsbare mantelzorgwoningen mogen op bepaalde voorwaarden
vergunningsvrij worden gebouwd. Wilt u weten of dat in uw gemeente
het geval is? Vraag dan gratis een vergunningscheck aan!