Dé specialist in mantelzorgwoningen

Met ruim 20 jaar ervaring en ruim 1000 opgeleverde woningen mag u ons gerust specialist in mantelzorgwoningen noemen. We kennen uw (zorg)behoefte als geen ander en vinden altijd een passende oplossing voor welke vraag dan ook.

Contact
1000
We hebben al meer dan 1000 zorgwoningen opgeleverd.
20
Meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van zorgwoningen.
9.7
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.7! Trots!

Wij zijn Zorg en Welzijn Bouw

Specialisten die met zorg en precisie uw nieuwe huis bouwen

Met een team van ervaren en deskundige vakmensen ontwerpen en bouwen wij mantelzorgwoningen waar u zorgeloos en comfortabel kunt wonen. Wij doen dat met de grootst mogelijke zorg, aandacht en precisie. En dat merkt u, zodra u de sleutel van uw nieuwe mantelzorgwoning omdraait.

Zorg en Welzijn Bouw - Plaatsing mantelzorgwoning
Kwaliteit

Iedere zorgwoning die wij opleveren voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen en het Bouwbesluit. Voor minder doen we het niet.

Duurzaam

Wij streven naar CO2 neutrale mantelzorgwoningen. Gemaakt van duurzame materialen en optimaal geïsoleerd.

Aandacht

Met oprechte aandacht voor iedere klant en zijn/haar (zorg)behoefte zorgen wij ervoor dat u straks zorgeloos en comfortabel kunt wonen.

Passie en plezier

Onze vakmensen werken met passie, vakmanschap en veel plezier aan uw nieuwe mantelzorgwoning.

Gecertificeerd bouwen

https://www.zorgenwelzijnbouw.nl/wp-content/uploads/2021/04/vca.svg

Onze mensen zijn gecertificeerd om veilig, gezond en milieubewust aan uw nieuwe woning te werken.

https://www.zorgenwelzijnbouw.nl/wp-content/uploads/2021/04/fsc.svg

In uw mantelzorgwoning verwerken wij uitsluitend FSC goedgekeurd hout; het meest circulaire bouwmateriaal.

https://www.zorgenwelzijnbouw.nl/wp-content/uploads/2022/09/ZWB-icon-Gekeurde-installatie-100px.svg

De elektrotechnische installatie in uw woning wordt altijd gekeurd door een onafhankelijke, externe specialist.

Ons team

Als je ouders ouder worden en de zorg van hun kinderen hard nodig hebben, dan probeer je er voor ze te zijn. Dat is precies wat ik in 2008 deed. Ik bouwde op eigen grond en naast mijn eigen huis, een woning voor mijn ouders. Helemaal op maat en afgestemd op hun zorgbehoeften. Hierdoor kan ik mijn ouders ondersteunen waar dat nodig is. Dit initiatief trok al snel de aandacht van anderen die dezelfde behoefte hadden. Ook deze woningen werden een succes. In 2012 besloot daarom ik het roer helemaal om te gooien en me volledig te richten op het ontwikkelen en bouwen van mantelzorgwoningen.

 

Bij Zorg en Welzijn Bouw pakken we het allemaal net even anders aan, dan andere bedrijven. Wij regelen namelijk álles voor onze klanten. We ontzorgen ze van A tot Z. Van advies en ontwerp tot het aanvragen van vergunningen en nutsaansluitingen, de badkamer en keuken, zorgvoorzieningen en zelfs het aanleggen van de tuin. Niets is ons te gek. De kopers hoeven alleen nog maar de sleutel om te draaien van hun nieuwe thuis.

 

Er bleek zoveel behoefte te zijn aan zorgwoningen voor senioren, dat we sinds de start van het bedrijf, hard zijn gegroeid. Vanuit heel Nederland weten mensen de weg naar ons bedrijf in Oss te vinden. Inmiddels werken er ruim 40 mensen bij ons bedrijf. Zij werken met passie, vakmanschap en veel plezier aan nieuwe mantelzorgwoningen. In onze moderne en volledig geoutilleerde werkplaats bouwen we zo’n 45 zorgwoningen per jaar. De verwachting is dat we de komende jaren nog flink zullen groeien aangezien de vraag naar onze woningen maar blijft stijgen.

 

Op onze website ziet u onze collega’s in het dagelijks werk in de fabriek of op locatie. Als klant hebt u doorgaans contact met één van de vier onderstaande personen. Daarom noemen we hen nog even met naam en functie. Maar alle collega’s zijn van wezenlijk belang voor Zorg & Welzijn Bouw en staan voor de hoge mate van kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.

 

Ard Verhoeven – eigenaar van Zorg en Welzijn Bouw

Ard Verhoeven
Adviseur en eigenaar
Rob Faro
Voorman & afbouw specialist
Erik van Toor
Werkvoorbereider
Jeffry Tulalessy
Allround timmerman en servicemedewerker

Gratis vergunningscheck!

Vraag nu een gratis vergunningscheck aan

Verplaatsbare mantelzorgwoningen mogen op bepaalde voorwaarden
vergunningsvrij worden gebouwd. Wilt u weten of dat in uw gemeente
het geval is? Vraag dan gratis een vergunningscheck aan!