De heer Van der Pol uit Wijk en Aalburg

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

familie van de pol
Familie van de Pol uit Wijk en Aalburg

Het onderhoud aan ons oude huis en de hectare grond die eromheen lag, werd ons teveel. Dat ging eigenlijk niet meer. Wij hadden het geluk dat onze zoon en dochter naast elkaar woonden en achter hun huis een flinke lap grond hadden liggen. Daar paste heel goed een mantelzorgwoning.

Een woning in plaats van een chalet

In onze zoektocht naar een geschikte bouwer hebben we verschillende bedrijven bezocht. Erg enthousiast werden we er nog niet van. Totdat iemand ons tipte om eens te gaan kijken bij Zorg en Welzijn Bouw. We waren direct gecharmeerd van dit bedrijf. Vooral van de kwaliteit van hun woningen. Voor zover wij dat konden beoordelen, was die veel beter dan de woningen van de andere bedrijven die we hadden bezocht. Een ander verschil was dat Zorg en Welzijn Bouw échte woningen bouwt en geen veredelde chalets.

Goed verlopen ontwikkel- en bouwtraject

Het ontwikkel- en bouwtraject verliep geheel naar wens. Zorg en Welzijn Bouw regelt alles voor je en komt zijn afspraken goed na. Ze hebben voor ons bijvoorbeeld de vergunning bij de gemeente geregeld en in dezelfde stijl als ons huis een schuurtje gebouwd. We hadden verder goed contact met eigenaar Ard en ook de mensen die bij ons over de vloer kwamen, waren allemaal even correct.

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

Veel wooncomfort

Ongeveer anderhalf jaar geleden zijn we verhuisd naar onze mantelzorgwoning achter in de tuin van onze dochter. En dat bevalt ons erg goed. Het is allemaal lekker compact. Dat scheelt heel veel schoonmaakwerk en onderhoud. Het maakt het leven voor ons een stuk makkelijker! Voor het gemak hebben we trouwens ook een centrale stofzuiginstallatie laten aanleggen. Verder is het huis erg comfortabel. Het is goed geïsoleerd en met de elektrische vloerverwarming krijgen we het lekker warm. Ook de airco en goede zonwering dragen bij aan ons wooncomfort.

Bevoorrecht

We vinden het een voorrecht om zo dicht bij onze kinderen te kunnen wonen. Ze hoeven gelukkig nog niet te mantelzorgen voor ons. Op dit moment hebben we vooral veel gezelligheid aan elkaar. En natuurlijk helpen we elkaar over en weer als dat nodig is.

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

Lees meer klantervaringen

We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!

Mevrouw van de Laar uit Oirschot

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is.

Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

Familie van de Pol uit Wijk en Aalburg

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel.

Familie van Toor uit Macharen