Mevrouw van de Laar uit Oirschot

We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!

Zorg en Welzijn Bouw - Mantelzorgwoning Oirschot
Mevrouw van de Laar uit Oirschot

Wij wonen sinds juli 2020 in onze mantelzorgwoning op het terrein van het kippenbedrijf van onze zoon. Hij heeft ons bedrijf vorig jaar overgenomen en ging met zijn gezin in onze oude woning wonen. Daarom gingen wij op zoek naar een nieuwe woning in de omgeving. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. In de omgeving van Eindhoven was er weinig aanbod en de prijzen lagen hoog. Bij toeval reed ik in die periode langs een net geplaatste mantelzorgwoning van Zorg en Welzijn Bouw. Die zag er zo mooi uit dat we zijn gaan uitzoeken of dit voor ons ook een optie zou kunnen zijn. Gelukkig stonden ook onze zoon en schoondochter volledig achter het plan om een mantelzorgwoning te bouwen op hun (toekomstige) terrein.

Fijne manier van werken en uitstekende service

Natuurlijk zijn we eerst allerlei mantelzorgwoningen gaan bekijken. Later hoorden we over Zorg en Welzijn Bouw dat bij ons in We hebben op allerlei plekken in Nederland mantelzorgwoningen van verschillende bedrijven bekeken. Uiteindelijk kwamen we toch bij Zorg en Welzijn Bouw uit. Daar hadden we gewoon het beste gevoel bij. Onze zwager die architect is, heeft onze woning getekend. Helemaal volgens onze wensen. Daarna heeft Zorg en Welzijn Bouw de woning ook precies zo gebouwd.

Onze ervaringen met Zorg en Welzijn Bouw zijn gewoon super. Het zijn recht toe recht aan mensen. Ze zijn heel gewoon én gewoon goed. Ze hebben een fijne manier van werken en hebben overal een oplossing voor. Ook hun service is heel goed. Als er iets niet helemaal goed was, dan lossen ze dat meteen op.

Alle comfort die we ons wensen

We wonen hier nu ruim anderhalf jaar en hebben het enorm naar onze zin. We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel! Alles is nieuw en helemaal naar onze eigen wensen. Het is ook zo fijn dat alles op de begane grond is. Ik ben zoveel minder tijd kwijt met het schoonmaken van de woning. Doordat we alles op de begane grond hebben en de woning helemaal drempelvrij is, hadden we niet veel extra zorgvoorzieningen nodig. We hebben een inloopdouche en een toilet op hoogte. Dat is voorlopig voldoende. Verder zijn we erg blij met onze logeerkamer, zodat de kleinkinderen af en toe kunnen komen logeren. Nee, we zouden echt niet anders meer willen.

Dat we op hetzelfde terrein wonen als onze zoon, bevalt ons allemaal ook heel goed. Toen mijn man vorig jaar een ernstig ongeluk had gehad, was hun hulp heel welkom. En andersom passen wij regelmatig op de kleinkinderen. Wel is het prettig dat er ruime afstand zit tussen onze huizen en dat we een eigen oprit hebben.

“We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!”

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

Lees meer klantervaringen

We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!

Mevrouw van de Laar uit Oirschot

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is.

Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

Familie van de Pol uit Wijk en Aalburg

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel.

Familie van Toor uit Macharen