Familie van Toor uit Macharen

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel.

Zorg en Welzijn Bouw - Mantelzorgwoning Macharen - Familie van Toor
Familie van Toor uit Macharen

Bijna een jaar wonen wij nu in ons nieuwe huis in Macharen. We zijn allebei in de tachtig en ik ben zelf al een paar keer gevallen. Onze kinderen vonden het niet meer verantwoord dat wij nog in ons oude huis bleven wonen. Zij kwamen dan ook zelf met het idee van een mantelzorgwoning op het terrein van de biologische varkensboerderij van onze kleinzoon. Die woont daar zelf niet, maar onze zoon en schoondochter wel.

Fijne manier van werken en uitstekende service

Natuurlijk zijn we eerst allerlei mantelzorgwoningen gaan bekijken. Later hoorden we over Zorg en Welzijn Bouw dat bij ons in Oss zat. Toen we daar gingen kijken, hadden we meteen een heel goed gevoel. Mijn man die altijd in de bouw heeft gewerkt, was onder de indruk van de kwaliteit. Wat we ook erg fijn vonden is dat ze aan al onze wensen konden voldoen. We wilden namelijk graag een huis dat in stijl goed past bij het huis van onze zoon.

We zijn echt heel blij dat we destijds voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen. Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel. De mensen van Zorg en Welzijn Bouw zijn echt geweldig.

Heerlijk warm door goede isolatie

Het huis bevalt ons erg goed. We vinden het prettig dat de woning gelijkvloers is en dat alles op elektrisch is. Van de verwarming tot de kookplaat. Het werk allemaal even goed en het huis wordt heerlijk warm. Dit komt natuurlijk ook door de goede isolatie. Het hele huis is goed van kwaliteit. Daarin onderscheidt Zorg en Welzijn Bouw zich beslist van de andere bedrijven die wij hebben bezocht. Waar we verder zo blij mee zijn, is de uitstraling van het huis. Het is zwart met witte kozijnen en in het midden van het huis hebben we een soort puntdak. Daardoor oogt het niet als zo’n blokkendoos. De tuin (die ook is aangelegd door Zorg en Welzijn Bouw) en veranda maken het geheel mooi af.

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel. De mensen van Zorg en Welzijn Bouw zijn echt geweldig.

We willen nooit meer terug

Terug naar Oss willen we beslist niet meer. We vinden het heerlijk hier op het platteland. De stad trekt ons niet meer zo. Dit is ook zo’n mooi plekje, met een prachtig uitzicht. Soms zien we wel 50 ooievaars als we ’s ochtends aan het ontbijt zitten. We zeggen zo vaak tegen elkaar: wat hebben we toch geboft!

Dat we het hier zo naar onze zin hebben, komt ook door onze zoon en schoondochter. Het is heerlijk om bij ze in de buurt te wonen en we voelen ons hier ook zo welkom.

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

Lees meer klantervaringen

We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!

Mevrouw van de Laar uit Oirschot

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is.

Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

Familie van de Pol uit Wijk en Aalburg

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel.

Familie van Toor uit Macharen