Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is.

familie van kessel uit aarle-rixtel
Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

Een paar jaar geleden hebben we ons voor het eerst georiënteerd op alternatieven voor onze boerderijwoning. Die woning en de tuin werden eigenlijk te groot voor ons. Tijdens onze zoektocht kwamen we al snel uit bij een mantelzorgwoning. Die zou prima passen op ons eigen terrein. We hebben allerlei woningen bezocht en via internet vonden we ook Zorg en Welzijn Bouw. Toen we een tijd later onze zoon en schoondochter voorstelden om ons huis te kopen, waren zij direct enthousiast en hebben we het plan verder uitgewerkt.

Alles is mogelijk

We werden vooral enthousiast voor Zorg en Welzijn Bouw omdat ze je alle vrijheid geven. Zowel binnen als buiten maken ze alles precies zoals jij het wilt. Die mogelijkheid boden de andere bedrijven niet. Wij hebben de woning bijvoorbeeld zelf getekend, inclusief een ruime serre. Daarna hebben we het ontwerp besproken met de mensen van Zorg en Welzijn Bouw en zijn hier en daar nog wat aanpassingen gedaan. Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is. Dat is erg belangrijk als je de bouw van je huis volledig uit handen geeft. En wat we heel fijn vonden, is dat ze echt alles wat je wilt, voor je regelen. Wij hebben dus ook alleen contact gehad met Zorg en Welzijn Bouw.

Onderhoudsarm

Inmiddels wonen we een jaar in onze nieuwe woning. Naar onze volle tevredenheid. We hebben alles wat we nodig hebben, inclusief een logeerkamer. En de woning is helemaal van deze tijd, met een moderne keuken en badkamer. Verder is het prettig dat alles is gelijkvloers is en dat we schuifdeuren hebben waardoor het hele huis rolstoel- en rollatortoegankelijk is. De woning is kleiner dan ons vorige huis, maar daardoor hebben we er ook veel minder werk aan. Dat komt trouwens ook door de gebruikte, onderhoudsarme materialen.

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is. Dat is erg belangrijk als je de bouw van je huis volledig uit handen geeft.

Geen gas, wel 22 zonnepanelen

We wonen hier volledig gasloos. We doen alles op elektriciteit; van koken tot verwarmen en koelen. In plaats van een warmtepomp hebben we gekozen voor zonnepanelen. We hebben er maar liefst 22! En na een jaar kan ik gerust zeggen dat dat uitstekend werkt. Het huis wordt aangenaam warm en we hebben nauwelijks stroomkosten gehad. Natuurlijk zijn de wanden, het dak en de vloer goed geïsoleerd en hebben we hoogrendementsglas.

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

Lees meer klantervaringen

We willen voor geen goud terug naar ons oude huis. Onze nieuwe woning is in alle opzichten hartstikke comfortabel!

Mevrouw van de Laar uit Oirschot

Wat ook bepaalde dat we voor Zorg en Welzijn Bouw hebben gekozen, is dat eigenaar Ard heel betrouwbaar is.

Familie van Kessel uit Aarle-Rixtel

We waren direct gecharmeerd van Zorg en Welzijn Bouw. Vooral van de kwaliteit van hun woningen.

Familie van de Pol uit Wijk en Aalburg

Toen ze ons huis eenmaal aan het bouwen waren, mochten we net zo vaak komen kijken als we wilden. En geen vraag was ze teveel.

Familie van Toor uit Macharen