Communicatie

Wij ontwikkelen mantelzorgwoningen op maat en geheel naar uw wens. Dat maakt communicatie extra belangrijk en hier hebben wij natuurlijk aandacht voor. Hebt u vragen die niet worden beantwoord op onze website, neem dan gerust contact met ons op!

Heb ik een vergunning nodig voor een mantelzorgwoning?

Als er een mantelzorg-indicatie is, hebt u in principe geen vergunning nodig. Indien u nog geen indicatie heeft (of kan krijgen) dan kan middels een vergunning voor een zogenaamde pré-mantelzorgwoning alsnog uw mantelzorgwoning naar wens worden geplaatst. Een pré-mantelzorgwoning is een mantelzorgwoning waarvan gebruik wordt gemaakt vóórdat de mantelzorg daadwerkelijk noodzakelijk is. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Bij sommige gemeenten is het reeds mogelijk een pré-mantelzorgwoning voor een termijn van 10 jaar te plaatsen. U mag hier dus al in wonen voordat u zorg nodig heeft.

Op welke manier kan ik het bouwproces volgen?

Als we zijn begonnen met het bouwen van uw woning, bent u altijd – op afspraak – welkom om een kijkje te komen nemen. Waarom op afspraak? Omdat we graag de tijd voor u nemen en willen zorgen voor een bakje koffie en/of wat lekkers.

Kan ik jullie ook in de avond-uren bereiken?

Jazeker! Van maandag tot vrijdag zijn wij te bereiken van 09:00-21:00 uur. Zelfs in het weekend maken wij graag een afspraak met u. Waarom zijn onze openingstijden zo ruim? Omdat vaak ouderen met hun kinderen willen komen, die in het ouderlijk huis gaan wonen. De kinderen hebben vaak een drukbezette agenda en wij vinden het belangrijk dat iedereen een goed gevoel heeft bij het plaatsen van een mantelzorgwoning.

Wat moet ik zelf regelen?

Als u bepaalde expertise hebt, kunt u ervoor kiezen om wat zaken zelf te regelen. Maar u kunt ook alles aan ons overlaten. Wij doen dit immers dagelijks en ontzorgen u graag! Tijdens de inventarisatie luisteren wij naar uw wensen en doen een voorstel. U hoeft daarna alleen maar de leuke keuzes te maken.

Is Zorg en Welzijn Bouw te volgen op social media?

Jazeker! U vindt ons op Facebook, Linkedin en YouTube. Klik rechtsonderaan onze website op de icoontjes en u vindt ons vanzelf. Hier delen wij regelmatig wetenswaardigheden en mooie projecten, ter inspiratie. Een aanrader, al zeggen wij het zelf ;).

Ontdek de mogelijkheden

Is een zorgwoning ook iets voor u?

Wij laten u zien waarom een mantelzorgwoning in niets onderdoet voor een reguliere woning.

Andere onderwerpen in onze kennisbank

Zorg en Welzijn Bouw - Zorgwoning Wijchen
Bouwproces
Ons bouwproces is volledig geoptimaliseerd, om u de beste kwaliteit voor de beste prijs te kunnen leveren.
Heeft u een andere vraag?
Heeft u vragen die niet worden beantwoord op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.